6 Mayıs 2009 Çarşamba

BEYONCE





















Kıyafetini çok beğendim ama bacaklar biraz kalın değil mi??
Bana mı öyle geldi acaba ?

12 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum Beyonce'nin bacakları tam bir felaket bence, onları daha ince gösterebilecek bir çözüm bulmalı...

    YanıtlaSil
  2. Geçen gün bir gazetede "kısa elbisesiyle muhteşem bacaklarını sergiledi" cinsinden bir şeyler yazıyordu. Anlayacağınız bu bacakları muhteşem bulanlar var bence de çok kalın ve inadına gözler önüne seriyor her seferinde:)))

    YanıtlaSil
  3. Bu kadının baş özelliği bacaklarının kalınlıgı ya zaten...Beyonceyi tarıf et dediğinizde aklıma ilk gelen kalın bacak olur.

    YanıtlaSil
  4. Biraz mı? :)) Ben böyle bacaklarla devamlı mini giymesinden hoşlanmıyorum doğrusu, belirli bir yerden sonra kısa etekleri beni görüntü olarak rahatsız ediyor.

    YanıtlaSil
  5. moda cadısı:aynı şeyi düşünüyorum ..çok rahatsız edici...
    prima rima: ilk çıktığında bu kadar da kalın değildi:)

    YanıtlaSil
  6. bence haksızlık ediosunuz kalın bacaklı biride mini giyebilmeli :)) benimde kalın bacaklarım var ama saklamakta istemiorum :)

    YanıtlaSil
  7. bence süper br kdn 90 60 90 işte bacaklarıda süper tam ideal bence

    YanıtlaSil
  8. kıskanmayın...

    YanıtlaSil
  9. kıskanmayın sıkıosa onun gbi bi boya ve vucuda sahip olun

    YanıtlaSil
  10. bencede sırf kıskançlıktan yapıyosunuz ,beyonce dünyanın en güzel kadınlarından biri ve ayrıca bacaklarıda çok güzel ve dolgun . kalın bacak her zaman çırpı bacaktan daha güzel durur mini etek altında da ve daha çok dikkat çeker. benim yorumum bu!

    YanıtlaSil
  11. herkesin fikrine saygı duyuyorum ....görüş ve zevk meselesi...

    YanıtlaSil
  12. kadının bacakları kalınsa ne yapsın yani,,,illaki uzun elbise ya da etek mi giyecek ya da sürekli pantolonla mı gezecek, istediğini giyer kimse karışamaz.hiç de kötü durmuyor bence...incecik çubuk gibi bacakları olanları görünce asıl ben rahatsız oluyorum

    YanıtlaSil

Siz yazdıkça ben okumaya bayılıyorummmm :))))))))